П`ятниця, 19.10.2018, 09:06
Вітаю Вас Гість | RSS

Острійківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Меню сайту
Пошук
Корисні посилання
ЗНО

Персональні сторінки

Головна » Файли » інструкції о охрони праці » для кухаря

У категорії матеріалів: 3
Показано матеріалів: 1-3

Сортувати по: Даті · Назві · Рейтингу · Коментарям · Завантаженням · Переглядам
Інструкція з охорони праці №__  при митті посуду
для кухаря | Переглядів: 857 | Завантажень: 119 | Додав: Леся | Дата: 21.02.2013 | Коментарі (0)

 

1. Загальні положення

1.1. Дія інструкції поширюється на працівників кухні Острійківської ЗШ І- ІІІ ступенів.

1.2. Інструкція розроблена на основі "Положення про розробку інструкцій з охорони праці”, „Положення про навчання з питань охорони праці”, ДНАОП 7.1.30-1.02-96 "Правила охорони праці, для підприємств громадського харчування".

для кухаря | Переглядів: 1702 | Завантажень: 105 | Додав: Леся | Дата: 20.02.2013 | Коментарі (259)

                                                                     1.   Загальні положення

1.1.Електроплита використовується для приготування гарячих страв.

2.   Вимоги безпеки перед початком роботи

2.1.Перед підключенням електроплити до напруги перевірте її електропроводку на відсутність видимих пошкоджень ізоляції, а також на відсутність замикання на корпус.

для кухаря | Переглядів: 831 | Завантажень: 109 | Додав: Леся | Дата: 17.02.2013 | Коментарі (0)

Контакти
Наша адреса
вул. Миру (Леніна), 38
с. Острійки Київської області
Телефон (04563) 2 02 99
Е-mail: ostrijky.school@i.ua
Схема проїзду
Схема проїзду
Національна дитяча "гаряча лінія"
Національна гаряча лінія з питань запобігання домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації

Карта
Час
Прогноз погоди
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 108
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Copyright MyCorp © 2018
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz